طرز تهیه سالاد نیتسا (تن ماهی و سبزیجات)

به گزارش مجله بای بلاگ، سالاد نیتسا، سالادی بسیار خوشمزه، از ترکیب تن ماهی و سبزیجات تازه و خوش عطر و بو برای میان وعده و حتی وعده غذای اصلی بسیار عالی و مغذی است.

طرز تهیه سالاد نیتسا (تن ماهی و سبزیجات)

سالادبه فرانسوی Salade،غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می شود . واژه ( Salade) در زبان فرانسه از کلمه ای لاتین با عنوان ( Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه می گیرد.

سالاد انواع متفاوتی دارد از میان سالادهای متنوع، در اینجا سالاد نیتسا را برای شما دوستان عزیز گلچین نمودیم و در ادامه به آن می پردازیم. این سالاد بسیار خوشمزه و لذیذ از ترکیب تن ماهی و سبزیجات تهیه می شود و به شما پیشنهاد می کنیم حتما آن را در منزل تهیه و تست نمایید مطمئنا عاشق طعم آن خواهید شد.

سالاد نیتسا

دستور تهیه برای 2 نفر و مدت زمان آماده سازی آن 35 دقیقه می باشد.

مواد لازم جهت تهیه سالاد نیتسا

تن ماهی 1 عدد
پیاز 2 عدد متوسط
جعفری، شوید و نعنا تازهبه میزان کم چند پر
تخم مرغ 2 عدد
کاهو 1 و 1/2 پیمانه
لوبیا سبز 20 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
لیمو و زیتون سیاهجهت تزیین

دستور تهیه سالاد نیتسا

1) ظرف بزرگ بردارید، پیاز را خیلی ریز خرد کنید داخل ظرف بریزید.

پیاز رنده شده در سالاد نیتسا

2) تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بگذارید و اجازه دهید آب پز شود.

تخم مرغ برای سالاد نیتسا

3) سر و دم لوبیا سبز را بگیرید و در ظرف جداگانه بگذارید به خوبی بپزد. پس از پخت در ظرف مخصوص سالاد بریزید. (اندازه برش بنا به سلیقه شماست).

لوبیا سبز سالاد نیتسا

4) کاهو را برداشته به خوبی بشویید و به قطعات متوسط خرد کنید و به سالاد بیفزایید.

کاهو خرد شده در سالاد نیتسا

5) تخم مرغ ها را پس از آب پز شدن پوست کنده و به ابعاد متناسب با دیگر مواد خرد کنید.

6) تن ماهی را در آبکش قرار دهید تا به خوبی روغن آن جدا شود به قطعات متناسب با سالاد خرد کنید، سپس آن را در ظرف اول مخصوص سالاد بریزید.

تن ماهی در سالاد نیتسا

7) پیاز متوسط دیگری را نیز بردارید و به صورت حلقه ای برش بزنید و به سالاد بیفزایید.

پیاز حلقه شده آماده افزودن به سالاد نیتسا

8) نعنا، شوید، جعفری، لیمو و زیتون را به صورت تزیین بر روی آن قرار دهید آماده سرو است.

سالاد نیتسا آماده سرو

نکات

  • از سیب زمینی آب پز شده و حتی سرخ شده نیز می توانید در این سالاد استفاده نمایید.
  • در بعضی مواد از پاستا نیز استفاده می شود (پاستا را بنا به دستور بپزید و به سالاد بیفزایید.
  • برای سس این سالاد می توانید از سس مایونز استفاده نمایید.

این سالاد بی نظیر را در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.

گروه آشپزی خبرنگاران

mahsanblog.ir: مهسان بلاگ | سیستم مدیریت محتوای مهسان

1com.ir: مجله کامپیوتر | مجله کاربردی فناوری در صنعت گردشگری

heevblog.ir: هیو بلاگ | سیستم مدیریت محتوای هیو بلاگ

dabiblog.ir: دَبی بلاگ، سیستم مدیریت محتوای دَبی

persinablog.ir: پرسینا بلاگ، سیستم مدیریت محتوا پرسینا

منبع: setare.com
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 7612

به "طرز تهیه سالاد نیتسا (تن ماهی و سبزیجات)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد نیتسا (تن ماهی و سبزیجات)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید